Locaties
toekan

Eendrachtplein

32955506338 59e7cb4290 b

Het mooiste plein van Rotterdam

Boomgaardstraat

13149215713 4448ed006f z

Pure blockparty vibe op de nutrious Boomgaardstraat (zijstraat Witte de With) voor de deur van WORM.

Heilige boontjes

hbfront 1024x768

Wat krijg je als een agent en een ouwe boef besluiten dat re-integratie beter, duurzamer en vooral leuker kan? Dan krijg je Heilige Boontjes en wel het soort waarvan je straffe bakkies troost kan zetten. 

Marco is agent en pedagoog, Rodney is re-integratiedeskundige en sociaal en maatschappelijk vormer. Als geen ander weten ze hoe moeilijk het is een leven weer op de rails te krijgen. Zij doen dit met koffie in een oud politiebureau waar je ook nog eens heerlijk kan ontbijten, lunchen en dineren. Je kan er zelfs een biertje of een wijntje bij bestellen. 

Bij Heilige Boontjes werken we samen met jonge Rotterdammers met een randje.

WORM (Boven+Beneden)

maxresdefault

WORM is de ultieme testomgeving voor alternatieve kunstproductie, experimentele levensvormen en niet- academische kennisontwikkeling. Wij zijn een netwerkorganisatie op het snijvlak van (populaire) cultuur en (podium) kunsten, gevoed door de interesse in de inspirerende, mooie, urgente, vitale, rauwe, weerbarstige en/of maffe shit waar onze medemens mee op de proppen komt. We zien de chaos die hiermee gepaard gaat niet als een probleem, maar we gebruiken het als energie voor actie.

Arminius (Buiten+Binnen)

tiny theraphy tiny concerzaal concert zaal huren rotterdam verhuurlocatie arminius machel van leeuwen

Rotterdam is een dynamische stad waarin 176 culturen hun thuis vinden en een veelvoud hiervan aan ideeën en meningen. Altijd in beweging en vaak voorloper op de landelijke tendens, zowel op het gebied van politiek als op het gebied van architectuur, kunst en cultuur. Debatpodium Arminius staat midden in deze diverse stad, zowel letterlijk als figuurlijk. Onze missie is de hartslag van de stad en haar bevolking aan te voelen en te vertalen naar een publiek gesprek.

Rotown

jacqueline govaert in rotown 17 02 18 photo credit michele van vliet 1 scaled

Rotown is sinds 1987 een begrip in Rotterdam. De naam – een Rotterdamse draai aan ‘Motown’ – staat voor meer dan alleen livemuziek. In een tijd dat opkomende bands vooral in jongerencentra en buurthuizen hun eerste stappen zetten, bracht dit iconische podium aan de Nieuwe Binnenweg nieuw leven in de brouwerij. Inmiddels is Rotown al bijna 35 jaar lang een ontmoetingsplek voor jong en oud waar livemuziek de verbindende draad vormt.