Unruly Phoenix
wolf
gorilla
jaguar
kameleon
neushoorn
octo
pauw
toekan
uil
vos
Kameleon
Speeltijd

20:15-21:15

Eendrachtsplein

Unruly Phoenix, ook bekend als Gabrielle Gilliot, is opgegroeid in Suriname en woont momenteel in Rotterdam, Nederland. Sinds haar kindertijd heeft Unruly Phoenix een grote liefde voor muziek, waarbij ze naar een grote verscheidenheid aan muziek luisterde en ge├»nspireerd raakte door dj’s zoals Black Coffee, Martin Garrix, Boris Brejcha en de Surinaamse vrouwelijke dj Futego.

Ze nam een sprong in het diepe en kwam terug naar Nederland om haar dj-reis te beginnen in 2019. Tijdens de pandemie bleef ze oefenen bij DJ Booth Camp Rotterdam en werd ze in 2021 verliefd op het nieuwe genre dat de wereld verovert: “Amapiano”. Het begon allemaal toen DJ Waxfiend haar de kans gaf om haar debuut te maken bij Ziongate Paradiso Amsterdam in 2021. Ze vond haar doel en de rest is geschiedenis.

Je kunt haar naam nu vinden op bijna elk Afrolectic-feest in Nederland, waar ze samen met andere internationale dj’s zoals Black Coffee, Major League djz, Dbngogo, Waxfiend en Philou Louzolo optreedt. Achter de draaitafel voelt ze zich het meest levend, in staat om energie te transformeren met muziek en positieve vibraties te delen met het publiek.

Unruly Phoenix is ook begonnen met produceren en heeft samengewerkt met Zuid-Afrikaanse artiesten en producers. Ze heeft drie singles uitgebracht: “Voices of Egypt”, “S’yabuya” en “This & That”. Unruly Phoenix weet dat dit pas het begin is van deze prachtige reis. Met geplande shows deze zomer in Berlijn, Ibiza, Luxemburg en Zwitserland, kunnen we gerust zeggen dat Unruly Phoenix grote stappen zet in deze industrie. Ze draagt absoluut de Amapiano-cultuur op haar schouders en verspreidt het wereldwijd.

Video
Play Video
Meer van de Kameleon
1617bbab bec2 4514 9860 371376f3aa8d
Music
Social Media
Music
Social Media