Timo Noize
wolf
gorilla
jaguar
kameleon
neushoorn
octo
pauw
toekan
uil
vos
Gorilla
Speeltijd

23:00-00:00

Worm

Als een fan van heavy bass en big beats houdt Timo Noize ervan om de energie gaande te houden met energieke Bass Music. Betoverende intro’s en onvoorspelbare drops zijn favoriete smaken op zijn menu. Het neerzetten van auditieve traktaties op perfecte momenten voor hongerige luisteraars zijn leuke aspecten van zijn kenmerkende geluid.

“Welcome” en “Robo Riddim” zijn zijn eerste zelf uitgebrachte tracks uit 2022. Zijn eerste Drum & Bass EP staat gepland voor release in 2023.

Noize groeide op met het luisteren naar cd’s van artiesten als The Prodigy, Beastie Boys en Daft Punk. Naarmate zijn passie voor muziek groeit, ruilt de kleine Noize zijn gamecontroller in voor een mini-DJ-set. Na zijn eerste optreden als DJ weet hij het zeker: dit is de sensatie.

Met de geluiden van Minecraft nog in zijn achterhoofd begon Noize met het produceren van Future Bass en Trap-muziek. Op zoek naar zijn eigen identiteit volgen verschillende muziekgenres, waaronder Drum & Bass, Dubstep en Riddim.

Hij staat pas aan het begin van zijn muzikale reis en we verwachten meer te horen over Timo Noize en zijn muziek in 2023. De jonge bass music producer is vastbesloten om hard te werken en zijn aanwezigheid in de muziekscene te versterken.

Meer van de Gorilla
zaag dubstep, obia pictures, edit lightningcore official