Sammie Sedano
wolf
gorilla
jaguar
kameleon
neushoorn
octo
pauw
toekan
uil
vos
Vos
Speeltijd

22:30

is een geboren en getogen Rotterdammer. Gedreven door de liefde voor de stad terwijl hij opgroeide begaf hij zich vaak buiten op straat, wat duidelijk genoeg inspiratie opleverde om tracks te schrijven. In 2013 begon Sammie samen met producer Jack Diamond aan het project Trill Pack. Dit resulteerde in een trilogie bestaande uit 3 EP’s met allen 4 nummers. Trill Pack was tevens het eerste project waarmee het publiek kennis maakte met trapmuziek van Hollandse bodem.

Hiervoor waagde niemand zich nog aan dit fenomeen dat langzaam maar zeker uit Amerika overwaaide. Door deze vernieuwende sound trokken zij al snel de aandacht van toonaangevende platformen zoals State Magazine en Puna.nl. Na zijn tijd te hebben genomen en te hebben gesleuteld aan zijn sound, is het tijd om naar buiten te treden met nieuw materiaal. In 2016 verscheen zijn langverwachte debuut EP ‘De Nachtapotheker dat goed ontvangen werd door het grote publiek.  In april 2018 bracht Sammie samen met producer Dayle de plaat ‘Zwart Goud’ uit via Sony Music.. Red Bull Music benoemde Sammie zelfs tot een van de grootste talenten van het moment.

In 2019 dropte Sammie maar liefst 2 projecten ‘Andere Mens’ en ‘Rokkenjager’ EP. Beide besloot hij zelfstandig uit te brengen. Na deze stap gemaakt te hebben besloot hij samen met Xavier Silos en Bruce Bonger een eigen initiatief genaamd Colt Music Group op te richten waarmee hij ook ander talent een podia wilt geven.

Foto's
Video
Play Video
Meer van de Vos
sammie sedano
Music
Social Media
Music
Social Media