FoOL ft. DreyAndrey
wolf
gorilla
jaguar
kameleon
neushoorn
octo
pauw
toekan
uil
vos
Neushoorn
Speeltijd

22:30

Arminius, Arminius Binnen, Arminius Buiten, Boomgaartstraat, Eendrachtplein, Heilige boontjes, Rotown, Worm, en WORM Boven

FoOL is een hip hop crossover alias van Pierre Hagelaars. Pierre Hagelaars is onderdeel van The Policy waarin hij voornamelijk house geïnspireerde muziek maakt. Voor FoOL is hij in de eerste lockdown van 2020 hip hop gaan produceren geïnspireerd door verschillende artiesten en stijlen uit zijn jeugd. Opgroeiend in de jaren 90 kwamen artiesten onder andere als The Prodigy, Massive Attack, Wu-Tang Clan, Mos Def maar ook film componisten als Eric Serra en Brad Fiedel voorbij. Hedendaagse muziek wat hem heeft laat inspireren zijn artiesten als Trentemoller, Brodinski, Gesaffelstein, Run The Jewels en Kanye West.

Wat begon als een uitdaging/Experiment ‘Just FoOLin around’ resulteerde in een volledig concept en visie voor stijl en muziek. Toen FoOL enige tijd later sonisch alles geschetst had vond hij de artiest Drey Andrey en dit voelde direct als een perfect match. Ze doken samen de studio in en alles ging vanzelf. Na enige tijd in de studio is het resultaat veel muziek en dus een hoop releases die eraan gaan komen.

Live heeft FoOL een doel: Breek de tent af.

Foto's
Meer van de Neushoorn
fool