Cheb Runner
wolf
gorilla
jaguar
kameleon
neushoorn
octo
pauw
toekan
uil
vos
Toekan
Speeltijd

20:00-21:00

Boomgaardsstraat

Producer Cheb Runner (echte naam: Reda Senhaji) is een muzikale orkaan geworteld in Marokkaanse bodem en verkent meerdere muzikale landschappen. Cheb Runner vertegenwoordigt een nieuw geluid van tusseninheid, gevoed door verschillende werelden terwijl hij heen en weer rent in de tijd. Met behulp van first-hand geluiden en opnames van zijn eigen samplebank, gebaseerd op traditionele instrumenten, mixt Cheb Runner speels analoog met digitale effecten, ondersteund door een unieke verzameling synthesizers.

Cheb Runner begon zijn muzikale carrière te flirten met verschillende aliassen, collectieven en genres. Als producer, componist en DJ combineert hij traditionele en hedendaagse elektronische muziek, variërend van Marokkaanse chaabi tot spirituele klanken, eclectische disco, diepe techno en Nederlandse gabber.

Cheb Runner is resident bij Ghana’s Oroko Radio en een bekend gezicht bij het beste van Brussel, Kiosk Radio. Hij maakt ook deel uit van het (A)WAKE-collectief (Rotterdam) en heeft onlangs de Brusselse Not Your Techno-familie vervoegd.

Video
Play Video
Meer van de Toekan
cheb runner credit yaqine edouard
Music
Social Media
Music
Social Media