Jouw nieuwe favoriete DJ Duo, Plata I Plomo. Wat is nog beter dan één energieke en sympathieke Latina? Twee natuurlijk!

Wonend op het tropische paradijs Bonaire, zijn deze BFF’s opgegroeid met een mix van Caribische en Latin sounds. Dit is dus ook wat je tijdens een set van deze unieke duo kan verwachten. Een hete combinatie van latin, dancehall, afro beat, moombathon en urban. En niet te vergeten, die oldschool reggaeton en dembow waar wij ‘back in the days’ voor het eerst op hebben geschuurd, gemixt met de nieuwste hits waarmee deze genre de wereld heeft weten te veroveren. Deze dames zullen je meenemen naar de Cariben, waar niemand jou kent en je schaamteloos mag misdragen.

Probeer maar tijdens een set van deze power-vrouwen stil te blijven staan. Gaat je niet lukken! Hun energie is gewoon aanstekelijk. 

In februari maakten Plata I Plomo hun club-debuut  tijdens Bangalijst in Rotterdam en wat ging de tent los! Clubs waar deze dames hebben gestaan zijn Superdisco (Rotterdam), The Vip Room (Rotterdam), Club Nora (Rotterdam), Dumbo (Rotterdam), EAU Lounge (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Club Lux (Den Haag), Club Nyx (Amsterdam), Paaspop Festival (Schijndel), Club Mojito’s (Curacao), Saint Tropez (Curacao), Bar 27 (Curacao) en Coco Beach (Bonaire). 

Het volgende avontuur voor deze twee is hun show op Papi Chulo Outdoor Festival (België) en 777 Festival in Eindhoven. En ze kunnen niet wachten om hier nog meer harten te stelen. 

Onthoud deze naam, want ze komen eraan!