De 18-jarige S!RENE (Nataniel Olusanya) uit Dordrecht is van jongs af aan al een muzikale jongen. Hij luistert veel Hip Hop & R&B muziek door zijn zus die ook een talentvolle zangeres is. Vanuit het luisteren naar dat zogenaamde ‘straat’ muziek begint S!RENE met dans vanaf zijn 12e jaar. Maar na 2 jaar moet hij door veel blessures stoppen en een andere muzikale hobby vinden. Hij begint met het schrijven van teksten gecombineerd met zang. Al lijkt hij geen natuurtalent, toch komt hij door zijn liefde voor muziek in aanraking met andere muzikanten en ook DJ’s en Producers. En vooral de DJ’s spreken hem erg aan, zo erg dat hij een poging waagt er zelf een te worden. En zo begint S!RENE op 15-jarige leeftijd aan zijn carrière als DJ.

En daar blijkt hij wel in uit te blinken. Geïnspireerd door Electronic House DJ’s Hardwell en Dyro start S!RENE als een Electronic House DJ. Maar al snel blijkt dat niet het muziek te zijn waar hij van houdt en dus valt hij terug op het Oldskool Hip Hop & R&B, gecombineerd met het op dat moment populair wordende Moombahton, Afro House, Baile Funk, Dancehall & Future Beats. Waar veel opkomende artiesten om hem heen zich richten op het maken van muziek, stopt S!RENE al zijn energie in het draaien van muziek en het omhoog werken van zijn skills. Geïnspireerd door DJ’s/Turntablelists als Irwan en Abstract creëert hij een geheel eigen draai stijl die mensen om hem heen erg bijzonder vinden.

S!RENE leert de muziekwereld steeds beter kennen en besluit op zijn 16e mee te doen aan DJ wedstrijden om te kijken waar hij staat. Er zijn niet veel wedstrijden voor de genre die hij draait, totdat hij bij Kunstbende terecht komt, een landelijke DJ wedstrijd. Daar staan ze versteld van zijn draaikunsten en verfrissende techniek, wat hem een 3e plek regionaal oplevert. Met een doos aan ervaring en nieuwe contacten komt hij ook in de aandacht van organisatoren van feesten in clubs. Het succes bij Kunstbende levert hem een hoop aandacht op, en het jaar daar op neemt hij weer deel aan de wedstrijd en word hij regionaal 1e en landelijk 3e. Met het jaar verbetert hij zijn stijl, muziek en begint hij zelfs met het maken van zijn eigen edit projecten voor in zijn sets die hij ook online zet. In 2017 wint S!RENE uiteindelijk in zijn laatste jaar van deelname Kunstbende en kan hij zich de beste DJ van Nederland in de categorie 18 jaar en jonger noemen.

Wat een lang verhaal lijkt is pas net begonnen want S!RENE is de afgelopen 3 jaar niet alleen bekend geworden om zijn draai stijl en techniek maar ook om de ‘BRUUT’ Mixtapes en zijn mashes/edits die ondertussen niet alleen in Nederland maar ook in landen als Amerika, Engeland, Duitsland, Griekenland, Spanje en veel meer internationale landen geluisterd en gedraaid worden. Zo ontvangt hij de support van Nederlandse artiesten als : Hasse De Moor, Pyrodox, Naffz, Freddy Morreira, Team Rush Hour, Diaz & Bruno en meer. Maar ook van internationale artiesten als Diplo ,JSTJR, Mr. Carmack, DJ Shwann, 2DEEP en veel meer. En zijn mashes worden niet alleen in de clubs en op festivals gedraaid maar zijn ook door de speakers geweest op FunX en BBC Radio. Met zijn debuut op Lowlands in 2017 en aanstaande optreden op Mysteryland 2018 is deze jonge gast er op gebrand om iets bijzonders achter te laten in de muziekwereld, dus S!RENE is een artiest om de komende jaren goed in de gaten te houden.